Menú

1a Jornada d’Humanització de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.

El passat 2 de juny va tenir lloc la 1a edició de la Jornada d’Humanització organitzada a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona sota el lema “I jo… humanitzo?”, amb l’objectiu de realçar algunes de les diferents experiències d’humanització que s’estan duent a terme a les diferents unitats i serveis assistencials.
En aquesta ocasió, Som Prematurs va participar de forma presencial dins l’equip “Humanitzant Pediatria”, on també vam comptar amb la participació de l’equip de pallassos de l’hospital els “Pallapupas”.
La nostra ponent, la Bet, juntament amb la Laura, delegada i voluntària de l’associació de l’hospital, va explicar qui som i què és el que es fa des de l’associació per humanitzar dins l’hospital, més concretament dins les unitats de cures intensives neonatals on el punt fort és l’acompanyament a parells.
Aprofitant l’ocasió, vam poder crear vincles amb altres equips i professionals tot compartint experiències i opinions a través dels debats i un posterior piscolabis.
Som Prematurs, volem agrair la confiança a l’hospital i també a la unitat de Neonatologia per convidar-nos, i oferir la possibilitat de visibilitzar les tasques, així com exposar les diferents activitats hospitalàries que es realitzen des de l’associació.