Menú

9ª edició de la Festa Un Cop de Mà

El proper 17 de juny tindrà lloc la 9ª edició de la Festa Un Cop de Mà al Parc Tibidabo, organitzada juntament amb la Fundació Real Dreams i amb col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. 

I estem MOLT CONTENTS!!! Perquè Som Prematurs ha estat escollida ONG que treballem en l’àmbit de la infància.

Com cada any, hi participen diferents ONG que treballen en l’àmbit de la infància: Global Humanitaria, NASCO, Som Prematurs i Duchenne Somriures Valents. Aquestes entitats col·laboren en la sensibilització, difonent la tasca que duen a terme pels infants. 

Durant la festa es faran diversos tallers participatius i xerrades per a tota la família de la mà de les organitzacions participants i es comptarà amb animació especial. 

Les activitats especials programades per la festa són: 

  • Global Humanitària oferirà un taller de pinta cares per nens i on podran crear la seva pròpia màscara. 
  • NASCO, per la seva part, donarà una xerrada i farà una sèrie d’activitats lúdiques i educatives per acostar als més joves la realitat de les persones migrants i refugiades que no han tingut la sort de tenir garantit l’accés a l’educació. 
  • Al taller de Som Prematurs els visitants podran dissenyar, al seu gust, un bolquer per a prematurs, provar-los en uns ninos i comparar-los amb la mida d’un bolquer normal. 
  • Duchenne Somriures Valents prepararà un taller de decoració de tasses de porcellana amb dibuixos i frases que sensibilitzin sobre la distròfia muscular de Duchenne. 
  • Amb la Festa Un Cop de Mà, el Parc Tibidabo s’afegeix a una iniciativa solidària per ajudar a conscienciar als ciutadans sobre les problemàtiques socials i la realitat que ens envolta, en especial de la infància. Les 
     emblemàtiques atraccions es convertiran en l’escenari perfecte per un esdeveniment social on és possible unir diversió i solidaritat.  

Condicions d’entrada:

A) 0 – 90cm (3anys) GRATIS. 6€ (solidaris) 
B) 90cm – 18 anys 10€ ENTRADA (6€ són solidaris) 
– 90cm a 120cm (fins a 7 anys): El preu normal són 10,30€ 
– 120cm (8 anys) a 18 anys el preu normal són 28,20€ (65% descompte) 
C) Adults 20€ ENTRADA (6€ són solidaris) – Preu normal 28,20€ (30% descompte).

*Venda entrades a les taquilles del parc d’atraccions