Menú

CELEBRACIÓ DIA MUNDIAL DE LA PREMATURITAT 2023

QUÈ FAREM AL LLARG DEL DIA?

DES DE SOM PREMATURS

REGAL D'UNA CANASTRETA

 Al llarg de tot el dia, Som Prematurs REGALARÀ UNA CANASTRETA a cada família ingressada a la unitat neonatal.

I també us convidem a tots a…

OMPLIR LES XARXES DE PREMATURITAT

💜 Es el Dia Mundial de la Prematuritat 💜

Avui celebrem el Dia de la Prematuritat que no només afecta els prematurs i prematures, també a les seves famílies, els seus cuidadors i per descomptat als professionals de la salut que en tenen cura i ens donen suport 🥳

🗨️ Sou pares d’un nadó prematur o sou prematurs ja més grans, fins i tot adults? Compartiu la vostra experiència amb la comunitat de prematuritat per donar ànims i coratge a les famílies que avui es troben en la mateixa situació que vosaltres us vàreu trobar, mostrem-los-hi que no estan sols. 💜

Quin va ser el motiu de la prematuritat i amb quantes setmanes de gestació es va produir el part? Etiqueta a @‌efcni i a @somprematurs utilitzant el hashtag #MyPretermStory #JotambeSocPrematur per celebrar el dia mundial de la prematuritat celebrate World Prematurity Day.

EFCNI i SOM PREMATURS us animem a compartir la vostra experiència i celebrar tots junts el dia del prematur, el World Prematurity Day.

Comparteix la teva història, pots pintar el peuet i les mans i compartir les teves fotografies amb tots nosaltres. Fes servir els hashtags  #JoTambeSocPrematur2023 i #MyPretermStory i #LaMarató3Cat, comparteix-ho a Instagram o Facebook.

ACTE DE LLANÇAMENT DE LA GUIA D'ARRIBADA A CASA

Divendres dia 17 de novembre a les 12:00, Som Prematurs presentarà a la sala Ronald McDonald de l’Hospital Vall d’Hebron, la Guia per l’arribada a casa que hem creat, juntament amb el patrocini de Chiesi.

Aquest mateix 17 de novembre a les 18:00, també presentarem la Guia per l’arribada a casa a l’Hospital Clínic – Maternitat (Barcelona).

Esteu tots convidats, l’entrada és gratuïta.

DES DELS HOSPITALS

Al llarg de tot el dia, els hospitals que hi participen duran a terme activitats que podeu consultar a continuació:

BARCELONA

DES DELS ORGANISMES OFICIALS

Diferents organismes oficials compromesos amb la prematuritat, volen mostrar el seu suport, il·luminant els edificis amb el color de la prematuritat o fent menció a les seves xarxes socials d’aquest dia.