Menú

FES-TE SOCI

Si vols pots fer-te soci de Som Prematurs, el cost és d’una única quota de 60€, quantitat que pots escollir pagar en una única vegada o en dues vegades, 30€ cadascuna. La teva alta com a soci serà de gran ajuda per a tothom!

Avantatges sociS

Els socis de SOM PREMATURS tenen cobertura jurídica gratuïta (la primera consulta amb Col.lectiu Ronda) relativa als afers de la Seguretat Social vinculats a les problemàtiques derivades de la prematuritat.

L’objecte del conveni és poder ajudar les famílies a rebre el suport professional necessari quan tramiten la reducció de jornada retribuïda per estar al càrrec d’un menor amb malaltia molt greu o càncer, les discapacitats, les baixes, etc.

Gràcies a aquest conveni Som Prematurs i Col·lectiu Ronda treballen per defensar els drets de totes les famílies amb nens prematurs.

Els socis de Som Prematurs tindran un espai on trobar-se per compartir experiències i dubtes.

Tots aquells workshops, tallers i formacions que Som Prematurs realitzi arreu de Catalunya seran gratuïts per als socis.

Periòdicament farem sorteigs de diversos productes que Som Prematurs aconsegueix per al seu col·lectiu de socis.

Som Prematurs us mantindrà informats de les novetats i accions en les quals treballem pels prematurs i les seves famílies.

Si preciseu d´algun professional específic podrem ajudar-te i t’adreçarem a la cartera de professionals que disposem.

Cada any convidem els socis a fer una sortida conjunta amb la seva família.

Melic ofereix a tots els socis i sòcies de Som Prematurs un descompte del 20% per la compra d’una samarreta Melic, perquè pogueu fer pell amb pell amb el vostre nadó i gaudir del contacte i dels beneficis de salut que aquesta pràctica tan senzilla ofereix. Us donarem el codi descompte un cop hagueu fet la inscripció.

Deixa les teves dades i ben aviat ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te l’alta:

"*" indicates required fields

Nom i cognoms*
MM slash DD slash YYYY
Correu electrònic*
Adreça*
Com has conegut la nostra associació*
Relació amb la prematuritat*
*
*
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.