FES-TE SOCI

Avantatges socis

Els socis de SOM PREMATURS tenen cobertura jurídica gratuïta relativa als afers de la Seguretat Social vinculats a les problemàtiques derivades de l’afectació de la prematuritat.
A més d’altres avantatges.

L’objecte del conveni és poder ajudar a les famílies a rebre el suport necessari quan tramiten la reducció de jornada retribuïda per estar al càrrec d’un menor amb malaltia molt greu o càncer, les discapacitats, les baixes, etc..

Gràcies a aquest conveni Som Prematurs i Col·lectiu Ronda treballaran per defensar els drets de totes les famílies amb nens prematurs.

Els socis de Som Prematurs seran becats amb l´accés d’un taller / activitat proposat en la fira de la música i l’educació Taral.la organitzada per TotSona que realitza cada any.     

Un avantatge pels socis és l’accés al fòrum on professionals altament reconeguts de la neonatologia, pediatria especialitzada en prematurs, psicòlegs perinatals, i professionals experts donaran resposta a totes les qüestions que us sorgeixin respecte a la condició de prematuritat del vostre fill o filla.

Workshops i tallers gratuïts.

Tots aquells workshops i tallers que Som Prematurs realitzi arreu del territori català seran gratuïts pels socis de Som Prematurs.

Periòdicament farem sorteigs de diversos productes que Som Prematurs aconsegueix per al col·lectiu de socis de Som Prematurs. El fet de ser soci et dona accés a aquesta iniciativa.

Som Prematurs vol iniciar l’edició de la revista Som Prematurs i tots els Socis de Som Prematurs hi tindran accés a ella.

Deixa les teves dades i ben aviat ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te l’alta:

D’acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades podran ser incorporades a un Fitxer de l’associació de prematurs de Catalunya, amb la finalitat de gestionar i oferir informació sobre les activitats, notícies i serveis que pugui oferir la esmentada associació.

Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes i no seran cedides ni compartides amb empreses ni entitats alienes al responsable legal de la web. Podrà exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació enviant un mail a: info@somprematurs.cat