fes-te voluntari

AQUESTS SON ELS PROGRAMES DE VOLUNTARIAT ALS QUE POTS ADSCRIURE´T

1) VOLUNTARIS ACOMPANYAMENT PARES ALS HOSPITALS COM A PACIENTS EXPERTS 

Fer un acompanyament dins les unitats neonatals i en els hospitals és un repte molt important que Som Prematurs impulsa a través dels seus voluntaris, aquells que han passat per la mateixa experiència. 

Poder ser acompanyat per una persona que hagi passat pel mateix que tu és molt important per enfortir i empoderar a les famílies en el trànsit de la prematuritat. 

Hi han diferents opcions d’acompanyament: 

  1. Acompanyament famílies de prematurs ingressats en la UCIN
  2. Acompanyament famílies de prematurs ingressats de llarga durada prèvies al part 
  3. Acompanyament famílies ingressades a la UCOI (unitat cures intensives obstètriques) 

Per a poder realitzar aquest tipus de voluntariat et cadrà complir els següents requeriments :

2) VOLUNTARIS PER PROJECTES / EVENTS / ACCIONS / INICATIVES PER DONAR-NOS A CONÈIXER

Donar a conèixer que és la prematuritat, qui som i què fem és una part fonamental de la nostra tasca. Per a poder-ho fer possible necessitem gent implicada en la nostra causa que no té perquè tindre cap vincle amb la prematuritat si no només voler ajudar la nostra causa. 

Si fa temps que busques una causa que et motivi per oferir el teu temps de manera voluntària. Som Prematurs et necessita. Explica’ns en què ets expert o què t’agradaria fer.

Per a poder realitzar aquest tipus de voluntariat et caldrà complir els següents requeriments

  • Cal estar sensibilitzat amb la prematuritat
  • Cal omplir formulari 

 

3) VOLUNTARI EN TERRITORI: PROJECTE ACOMPANYA`M

Haver viscut l’experiència de la prematuritat en la família es un repte que ens posa a prova i també genera molts dubtes e incerteses per qui estan a càrrec o tenen cura d’aquests nadons tan fràgils en aquesta primera etapa de la vida. 

Es per això que Som Prematurs ha ideat una iniciativa pionera que donarà resposta a les incerteses de molts pares de prematurs. 

Poder trobar altres famílies que han passat pel mateix i ja sou fora dels hospitals és molt recomanable e important. 

Es per això que encetem la possibilitat de trobar altres pares de prematurs dins del territori Català i Andorrà. 

Per tant si ets pare de prematur i vols ajudar a altres pares a passar per aquest trànsit de la prematuritat. No ho dubtis! Col.labora en el projecte Acompanya`m!

Per a poder-ne formar part et caldrà complir aquests requeriments:

 

4) VOLUNTARI PROFESSIONAL PER TREBALLAR LÍNEES DE RECERCA I ABORDATGES 

Som Prematurs està format per un equip multidisciplinar de professionals que aborden la prematuritat, els familiars de prematurs i els mateixos prematurs. 

Es molt important que a més d’acompanyar a les famílies Som Prematurs sigui un eina de transformació que incideixi sobre aquelles accions i polítiques que es prenen en referència a la prematuritat, per això hem creat aquest voluntariat per a donar forma mitjançant  comissions de recerca/investigació i treballs multidisciplinars de formació 

Per a poder realitzar aquest tipus de voluntariat et caldrà complir els següents requeriments

 

 5) VOLUNTARI PROFESSIONAL PER TALLERS O ACTIVITATS DE DIFUSSIÓ DE CONEIXEMENTS SOBRE PREMATURITAT

Acompanyar als pares un cop han sortit de la ucin és molt important, de vegades es generen dubtes, els pares necesiten formació e informació i Som Prematurs volem oferir-la. Ens ajudes?

Per a poder realitzar aquest tipus de voluntariat et cadrà complir els següents requeriments:

 

Deixa les teves dades i ben aviat ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te l’alta:

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

D’acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades podran ser incorporades a un Fitxer de l’associació de prematurs de Catalunya, amb la finalitat de gestionar i oferir informació sobre les activitats, notícies i serveis que pugui oferir la esmentada associació.

Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes i no seran cedides ni compartides amb empreses ni entitats alienes al responsable legal de la web. Podrà exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació enviant un mail a: info@somprematurs.cat