Menú

Campanya ‘Posa’t el pit’

“Posa’t el pit” és la campanya que el Banc de Llet Materna ha engegat a través de les xarxes socials per tal d’aconseguir 100 noves donants abans de setembre per assegurar el subministrament dels nadons prematurs extrems durant l’estiu.

La proposta consisteix a fer-se una foto amb un pit dibuixat, penjar-la a les xarxes socials per a fer difusió de la necessitat de la cerca de noves donants, i fer-ho saber a totes les dones embarassades que coneguem sota el lema: “passa el relleu” per motivar-les.

Sempre etiquetant a @bancdellet i emprant els hastags #elpitquesalvavides #bancdelletmaterna #bancdellet #posatelpitquesalvavides

Des de l’associació creiem que és important fer difusió, ja que durant el confinament provocat per la Covid-19 ha baixat considerablement el nombre de donacions; l’estoc que normalment és per a un mes ha baixat a 15 dies i cal asegurar el subministrament.

Cal recordar que és indispensable seguir les noves pautes d’higiene modificades recentment per garantir l’òptima qualitat de la llet materna. Entre les mesures més destacades cal: portar mascareta durant l’extracció, una curosa higiene de mans i netejar el pot de llet amb paper de cuina impregnat amb alcohol 70º.

Podeu trobar tots els detalls de la campanya al seu web: bancsang.net