Menú

Dia mundial de la Prematuritat

El passat 17 de novembre, Som Prematurs va celebrar el dia Mundial de la Prematuritat als hospitals d’arreu de Catalunya.

Som Prematurs va dur a terme diferents accions al llarg de dia arreu de Catalunya. L’objectiu era estar al costat de totes les famílies que tenen un fill/a prematur, així com commemorar el dia juntament amb els seus cuidadors i per descomptat als professionals de la salut que en tenen cura i donen suport.

Com cada any, es va regalar una canastreta a cada família ingressada a la unitat neonatal de tots els hospitals de Catalunya amb UCIN.

Moltes voluntàries de l’associació es van mobilitzar fins als seus hospitals de referència per participar al llarg de dia de les diferents activitats i entrega de canastretes a les famílies que tenien els seus nadons ingressats. Els hospitals on Som Prematurs i va tenir presència van ser de la província de Barcelona; Centre Mèdic Teknon, Hospital Clínic – Maternitat de Barcelona, Hospital Quirónsalud, Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, Hospital Universitari Dexeus Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Hospital Universitari Parc Taulí, Hospital Vall d’Hebron, a Girona; Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, Lleida, Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, de la província de Tarragona; Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

També, es va ser actiu a les xarxes socials, on es van difondre les activitats, sinó que es va difondre contingut i missatges de diferents referents de l’àmbit social i sanitari.

Un any més, diferents organismes oficials compromesos amb la prematuritat, van mostrar el seu suport, il·luminant els edificis amb el color de la prematuritat o fent menció a les seves xarxes socials.