Menú

Celebració del dia Mundial del Nen Prematur 2016

El passat dissabte vam celebrar el dia mundial del nen prematur a la plaça del Parc Pou d’en Fèlix, d’Esplugues de Llobregat, enmig d’una jornada lúdica, divertida i molt emotiva.

[metaslider id=1456]

Des de primera hora del matí l’animador infantil Marc Oriol, va donar el tret de sortida de la festa. Juntament a la taula informativa de l’associació també hi havia informació del Banc de llet materna i de Melic, a més dels altres hospitals de referència com el Vall Hebron, Sant Joan de Déu o Quiron Deixeus.

També hi havia paradetes repletes de roba i articles de segona mà infantils. Aquesta era una manera especial de col·laborar i fer un donatiu econòmic per les associacions de prematurs.

Mica en mica de plaça es va anar omplint de nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes i un munt de gent que van poder gaudir dels jocs de malabars, màgia, equilibis i de l’espectacle ofert a càrrec de la companyia Circ de Jocs, que van amenitzar la festa d’una manera excepcional.
Alguns nens i nenes es van pintar la cara gràcies a la col·laboració un any més de les maquilladores de l’escola Cazcarra que van fer un maquillatge fantàstic.
L’acte va concloure amb la lectura d’un manifest pels drets dels prematurs i la ja tradicional enlairada de globus en memòria de tots aquells prematurs que ja no están entre nosaltres.

Finalment es va sortejar un reporatge de fotos gentilesa de NM fotografía i es va fer entrega d’un petit obsequi als nens assistents a l’acte, cortesia de Luk internacional.

Va ser fantàstic poder compartir experiències amb pares que han tingut fills prematurs i també amb pares i mares que estaven solidaritzats amb la nostra causa.

Mica en mica i entre tots farem que el món de la prematuritat sigui més present!

Tanmateix, també volem fer una menció especial i donar el nostre més sincer agraïment a totes aquelles empreses que han contribuit a fer possible aquest acte:

Luk Internacional
NMfotografía
Circ de Jocs
Marc Oriol
Melic
Banc de Llet Materna
Cazcarra