Menú

Guia de prestacions a la Prematuritat 2022

Som Prematurs va fer pública ahir la Guia de prestacions a la Prematuritat 2022, que ha elaborat amb l’ajut d’un gabinet jurídic per tal d’assegurar-se que els continguts s’ajusten a la legalitat vigent. Es tracta d’una actualització del document que vam presentar per primera vegada en 2020 i que havíem revisat ja l’any passat. Com a novetats, enguany hem ampliat l’apartat 12, dedicat a Ajudes vàries, i hem introduït petites modificacions en altres seccions. 

La guia és de gran interès per als pares i mares perquè recull i organitza totes les gestions relacionades amb el naixement d’un fill prematur. De fet, un elevat nombre de les consultes que rebem tenen a veure amb la tramitació i ampliació de baixes o amb la sol·licitud d’ajudes i prestacions diverses al voltant de la prematuritat. 

Mitjans de difusió

La Guia de prestacions 2022 es va enviar primer per correu electrònic als contactes de la base de dades de Som Prematurs i posterioment vam publicar-la a les nostres xarxes socials. Cal destacar que, en només dos dies, el document ha superat les 900 descàrregues al nostre web.