Menú

HOSPITALS I VOLUNTARIS

BARCELONA

Sandra Lladó

Delegada del Centre Mèdic Teknon i mare d’un nen nascut a les 35 setmanes de gestació.

La meva intenció com a delegada de Som Prematurs és donar suport a les famílies que ho necessitin, ajudar, escoltar, informar i contribuïr en allò que pugui.

Maria Valls

Delegada de l’Hospital Clínic- Maternitat i mare d’una prematura nascuda a les 26 setmanes de gestació

Com a mare de prematura extrema puc aportar la meva experiència per ajudar a les famílies a transitar el camí de la prematuritat.

Alba Peris

Delegada de Quirón i mare d’un nen prematur nascut a les 31 setmanes de gestació

Mare d’un nen prematur de 31 setmanes de gestació. Soc voluntària de Som Prematurs perquè quan vam viure el naixement, l’ingrés i l’arribada a casa amb el nostre fill vam trobar a faltar poder compartir pel que estàvem passant amb algú que ens entengués com a pares. També vam trobar dificultats en aconseguir informació de certes gestions. Soc voluntària per intentar evitar que altres famílies trobin a faltar aquest acompanyament posant el meu granet d’arena.

Marian Bootello

Marian Bootello Voluntaria Sant Joan de déu

Delegada de l’Hospital Sant Joan de Déu i mare d’un prematur nascut a les 23 setmanes de gestació.

Durant la seva estada en la UCIN, vam viure moments molt durs, d’angoixes, de no saber com gestionar tot el que estava passant i a vegades vam experimentar solitud. Per això, soc ara voluntària, voldria acompanyar i estar al costat d’aquestes famílies que estan passant per experiències similars a les nostres perquè se sentin enteses i escoltades.

 

 

 

Ingrid Àlvarez

Voluntària de l’Hospital Sant Joan de Déu i mare d’una prematura nascuda a les 30 setmanes de gestació.

Quan vaig viure el part prematur de la meva filla em vaig adonar del desconeixement que hi ha encara sobre la prematuritat. M’agrada poder compartir amb altres famílies que estan passant el mateix que jo vaig passar, perquè no se sentin tan perduts com ho vaig estar jo. Poder compartir amb algú que ha passat pel mateix ajuda molt, m’agrada donar suport, poder resoldre els dubtes que els sorgeixin o ajudar en tot el que estigui a la meva mà.

 

 

Layla Pajuelo

Voluntària de l’Hospital Sant Joan de Déu i mare d’un fill prematur nascut a les 30 setmanes de gestació.

L’arribada del nostre petit gran heroi no va ser la imaginada tot i que avui dia no ho canviaria per res del món. El camí recorregut i tot el que ell ens ha ensenyat i aportat és molt més del que jo mai podré aportar-li. En aquest camí hem après molt l’un de l’altre i de tot el tema de la prematuritat. En aquests moments puc aportar el meu granet de sorra per a altres famílies que estiguin passant pel mateix i participar com a voluntària en SOM PREMATURS.

 

Gemma Genescà

fotografia voluntaria Gemma Genescà

Delegada de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i mare de bessons nascuts a les 29 setmanes de gestació

El meu compromís amb Som Prematurs és aconseguir de manera altruista la connexió amb les famílies que estan passant per aquests moments complicats i acompanyar-los amb el que necessitin. Compartir la meva experiència incorporant els valors propis del voluntariat.

Cristina Carrasco

Delegada de l’Hospital Universitari Dexeus i mare d’un prematur nascut a les 26 setmanes de gestació

Soc mare d’un petit heroi que va néixer amb 26 setmanes, per a mi ha estat un abans i un després en la meva vida, al costat del meu petit vaig tornar a néixer. Sé que és una experiència molt impactant en la qual moltes vegades ens sentim perduts, incompresos, sols… per això, em vaig decidir a iniciar-me com a voluntària i acompanyar a famílies que estan vivint una experiència similar i poder aportar-los la meva experiència, atenció i empatia. Cada dia que vaig a la unitat i conec noves famílies, em vaig feliç i valorant encara més el regal que tinc amb el meu fill.

Antoni Fernández

Delegat de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Pare de trigèmins nascuts a les 30 setmanes de gestació.

Soc un orgullós pare de trigèmins de 30+2 setmanes de gestació.

La prematuritat no es presenta per una via idealitzada de paternitat, es un camí ple d’incògnites i dubtes. Conviure amb el teu fill o filla dins de la UCIN t’ajudarà a entendre l’enorme esforç que constantment fa perquè entre els vostres braços, t’ensenyaran a conèixer-lo i a conèixer-te.

 

 

Gemma Martínez

Voluntària de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i mare de tres nens, sent la més petita prematura nascuda a les 31 setmanes de gestació.

Mai estem preparats per a viure el naixement d’un fill i quan és prematur t’adones de la carrera d’obstacles que li tocarà superar i a la qual ens hem d’afrontar. Vius moments molt emotius alhora que difícils, però s’aprèn a valorar cada petit pas com una gran victòria i crees un vincle amb el teu fill molt especial.
Com a voluntària de Som Prematurs vull intentar compartir aquests sentiments i emocions, aquest contacte i companyia, que tant vam agrair quan ens va tocar viure’l a nosaltres

Sonia Jiménez

Delegada de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i mare d’un nen nascut a les 26 setmanes de gestació i d’un nen nascut a terme

M’uneix a la prematuritat el naixement prematur extrem del meu fill Jordi (26 setmanes de gestació). La voluntat d’aportar el meu granet de sorra a la Prematuritat i a l’Hospital Parc Taulí va fer que em decidís a iniciar la formació de voluntari@s a SomPrematurs per a acompanyar a les famílies que estiguin vivint una experiència similar a la meva

 

 

 

Sulaima Waez

Voluntària de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i mare d’un nen nascut a les 25 setmanes de gestació fa 14 anys.

Soc voluntària en Som Prematurs per a aportar a les famílies tot allò que jo no vaig poder tenir en el seu moment.
Una vegada tens un prematur, connectes d’una manera molt especial amb altres famílies de prematurs, i m’agradaria aportar llum als seus camins.

Marta Bosch

Delegada de l’Hospital Vall d’Hebron i de la província de Barcelona. Mare d’un prematur nascut a les 28 setmanes de gestació

M’agrada ser voluntària perquè puc ajudar aquelles famílies amb els dubtes i problemes que els hi poden sorgir, així com escoltar en aquells moments que només necessiten parlar i que no els hi diguin res. Crec que acompanyar famílies, en la muntanya russa que suposa emocionalment tenir un fill prematur, és important perquè també ho vàrem viure i els entenem millor que ningú.

 

 

Nuria Pacheco

Voluntària de l’Hospital Vall d’Hebrón i mare d’un fill prematur nascut a les 27 setmanes de gestació i de dos fills nascuts a terme

En 2017, va néixer el nostre segon fill, Fran, amb 27 setmanes + 5 dies i aquí tot el nostre món va fer un tomb. No sabíem res sobre la prematuritat i tots els riscos que comportava, però a poc a poc el nostre supermini heroi, ens va donar una lliçó de vida i va anar superant totes les proves que li havien posat res més néixer. Passem tres mesos a l’hospital Vall d’Hebron,  coneixent-nos, aprenent l’u de l’altre i veient que anàvem a anar pas a pas en el seu desenvolupament, i així ha estat i ara ja amb 6 anys acabats de complir, i sent un nen, alegre, fort, amb un cor enorme, em veig amb forces d’unir-me com a voluntària a aquesta associació de SOM PREMATURS que fa aquesta tan labor tan màgica a favor de la prematuritat.

GIRONA

Laura Torres

Delegada de l’Hospital Universitari Josep Trueta i de la província de Girona. Mare d’un nen i una nena nascuts a terme, i d’un nen nascut a les 29 setmanes de gestació

A Som Prematurs puc aportar experiència com a mare d’un infant prematur, acompanyament i suport a parells dins la UCIN i a l’arribada a casa.
Desenvolupament de diferents projectes com les joies solidàries.
Aportacions en representació de les famílies als diferents grups de treball, com ara dins el grup de treball del Padeics. Gestió i suport de les xarxes socials.

 

 

 

Eli Francesch

Voluntària de l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona i mare d’un prematur nascut a les 30 setmanes de gestació

Puc aportar una mica del que em va faltar a mi, molta informació, abans i després del part.

M’agradaria que famílies com nosaltres poder-les informar i empoderar-les una mica. Des de l’associació trobem molt suport, es resolen molts dubtes, i es troben solucions, que quan et trobes en un moment així, sense esperar-s’ho, és molt d’agrair!!!

LLEIDA

Belen Escribano

Delegada de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (LLEIDA) i mare d’una prematura nascuda a les 25 setmanes de gestació

Després de la meva experiència com a mamà d’una prematura, vull acompanyar a aquestes famílies que estan passant pel mateix procés. Compartir, parlar, fa que el camí de llums i ombres sigui més suportable

 

 

 

Beatriz Pedrosa

Voluntària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (LLeida) i mare de bessons nascuts a les 31 setmanes de gestació

Amb els meus mellis encara a l’hospital, decidim, juntament amb una altra mami guerrera també hospitalitzada amb la seva nena prematura, dedicar-li un temps a l’acompanyament de famílies de prematurs, ja que per sort nosaltres ens vam trobar, però a Lleida encara no existia aquesta figura.

 

 

 

Sònia Llenes

Voluntària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i delegada de la província de Lleida. Mare de 2 nens prematurs, el Roger nascut a les 23 setmanes de gestació que va morir i de l’Iris nascuda a les 32 setmanes de gestació

Posaré el meu granet de sorra, empatitzant amb els pares que passin per situacions similars a les que he viscut.

TARRAGONA

Sandra Gesalí

Delegada de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i mare d’un prematur nascut a les 24 setmanes de gestació

Em vaig fer voluntària perquè, des de la meva experiència, donar una miqueta de llum en aquests moments incerts.

 

 

 

 

Mireia Casas

Voluntària de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i mare d’una nena nascuda a les 31 setmanes de gestació i 790g de pes.

Després de 7 anys vivint a França, va néixer la meva filla durant la pandèmia, per tant, lluny de la família i amics i amb molta solitud a causa del context. De totes les paraules que em van poder dir durant aquells moments tan durs, les que més em van ajudar van venir de mares que havien passat pel mateix que jo. I és per aquesta raó, que ara m’agradaria donar a mi aquest suport i aquesta comprensió a aquelles famílies que així ho puguin necessitar.

Flora Pujó

Voluntària de l’Hospital Sant Joan de Reus i mare de bessones nascudes a les 32 setmanes de gestació

El meu vincle amb la prematuritat ve de la mà de les meves filles bessones. Dues nenes nascudes a les 32 setmanes. Elles em van endinsar a descobrir el que és i el que pot comportar la prematuritat.

Com a voluntària de Som Prenaturs puc acompanyar, escoltar i guiar a pares d’igual a igual. Sempre és d’agrair que en aquests moments tinguis algú que pugui entendre la situació i poder compartir-la.

Neus Julián

Delegada de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i mare de bessons nascuts a les 35 setmanes de gestació i d’una nena mascuda a terme

Vull aportar el meu granet de sorra a través de l’experiència personal per tal que les següents famílies de prematurs els hi sigui el camí una mica més fàcil