Menú

II JORNADA D’ACTUALITZACIÓ DEL GRUP DE TREBALL DE NADONS AMB RISC EN EL NEURODESENVOLUPAMENT. Laura Torres mare de nadó prematur explica la seva experiència.

El passat divendres 16 de desembre va tenir lloc la II Jornada d’Actualització en Risc en el Neurodesenvolupament: la integració sensorial i el vincle.

La jornada que va durar tot el matí es va dur a terme a l’Auditori Josep Irla de Girona i va tenir l’honor de comptar amb la participació de professionals de diferents disciplines.
Al llarg del matí, es van dur a terme dues taules rodones: una en la que tractava la formació en la integració sensorial de la mà de Barbara Viader, i l’altra sobre el vincle en l’infant de risc en el neurodesenvolupament de la mà de Natàlia Artigas i Livia Jarque. Aquesta segona, va concloure amb la vivència de la Laura Torres, delegada i voluntària de SOM PREMATURS a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. La Laura és mare d’un nen i una nena nascuts a terme i d’un infant nascut prematurament. El seu relat que va emocionar a tothom, va explicar la relació afectiva que va tenir en les diferents situacions viscudes des que ella i la seva família van rebre la notícia d’aquest naixement prematur, l’estada a l’hospital i posteriorment en l’arribada a casa.