Menú

IV Gala Benèfica del Giroinfant

El passat divendres 3 de maig es va celebrar a l’espai MasMarroch de Vilablareix (Girona) la IV Gala Benèfica del Giroinfant organitzada pel Rotary Club Girona. Aquesta gala solidària se celebra de forma bianual amb l’objectiu de recaptar fons per diverses causes socials relacionades amb els infants.

Van participar al voltant de 400 persones, de diverses empreses, associacions i entitats. També va comptar amb la presència de diferents personalitats conegudes en l’àmbit polític i empresarial. Som Prematurs va ser partícip de la gala amb l’assistència de diferents membres de l’associació. Dels 34.000 euros recaptats, Som Prematurs va fer la seva aportació en format donació emfatitzant amb les diferents accions solidàries que cal recolzar, així com fer valdre l’acte que va tenir el Rotary Club Girona el passat any amb una donació generosa a Som Prematurs.

Pensem que cal fer camins junts, que cal donar suport a totes les accions amb les quals es puguin trobar famílies i infants al llarg de la infància, i nosaltres, Som Prematurs, com a famílies d’infants que han nascut de forma prematura, volem més que mai que accions com aquestes es puguin continuar celebrant any rere any.

Giroinfant 2024