Menú

Jornada formativa a Terrassa

Una dotzena de voluntàries van assistir dissabte dia 9 de març a la primera jornada de formació de Som Prematurs, que va tenir lloc a l’Hotel Don Cándido de Terrassa de 9:00 a 14:00 hores en una sala cedida per la direcció del mateix hotel. Les participants, gairebé totes mares de nens prematurs, són a la vegada delegades de l’Associació als diversos hospitals de Catalunya on tenim presència o estem establint acords. Aquesta és la primera d’un conjunt de quatre sessions que proporcionaran els coneixements i preparació necessària per entrar a les unitats de cures intensives i poder donar suport als pares i mares dels nadons prematurs hospitalitzats.

Al llarg de tot el matí de dissabte, les participants van escoltar atentament les exposicions de la presidenta de Som Prematurs, Elisabet Farga; i del tresorer i una vocal de l’entitat, Francesc Botet i Anna Ciurana, pediatre neonatòleg i infermera de neonatologia respectivament.

La jornada, amb moments molt emotius, va servir per conèixer més a fons l’Associació, aprofundint en la seva missió, valors, objectius i projectes, i també per plantejar dubtes i dificultats a l’hora d’entrar a les UCIN i adreçar-se als pares de nens prematurs.