Menú

El passat dissabte 27 de maig, a la plaça de Cal Font d’Igualada, es va dur a terme la 6a edició de Masterclass de Zumba, que organitza Som Prematurs, per recollir fons per desenvolupar les diferents accions i col·laboracions per ajudar dins de l’àmbit de la prematuritat.

La jornada va ser un èxit, més de 400 persones inscrites van ballar al ritme dels cinc fantàstics instructors de Zumba amb un objectiu benèfic. No només es varen recaptar diners, sinó que tots els participants i voluntaris que van assistir-hi van gaudir del dia i l’activitat, a més de fer salut. A més a més, els més petits van poder gaudir d’altres activitats com el taller de bombolles o que els hi pintessin la cara.

Som Prematurs va fer obsequis a tots els inscrits i es van sortejar molts regals al final de la jornada. Tots aquests obsequis i regals es van dur a terme gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i també molts comerços locals d’Igualada.

La masterclass té lloc al mateix dia que la carrera Igualada Urban Running 5Km, les carreres infantils i la caminada solidària en benefici a l’Associació Contra el Càncer, entre d’altres. El dia va concloure amb una actuació musical Flaixbac amb Andreu Presas i El Gran Germán.