Menú

MISSIó, VISIÓ I VALORs

MISSIÓ

SOM PREMATURS és una associació sense ànim de lucre que aplega mares, pares, familiars i professionals de la salut, entitats i institucions que han viscut i compartit l’experiència de tenir un nadó prematur o bé estan interessats en la prematuritat i en les seves conseqüències.

L’Associació de Prematurs de Catalunya “SOM PREMATURS” vol tenir una presència activa en tot el que fa referència a l’atenció als infants nascuts de forma prematura i als problemes associats a la condició de prematuritat i al seu seguiment futur, així com al tractament i atenció a les seves famílies .

Ningú no està preparat per ser pare o mare d’un nen prematur. En aquest camí i davant de les diferents situacions de cada dia es barregen molts sentiments: ansietat, angoixa, soledat, tristesa, preocupació… Aquests sentiments són normals en aquesta situació en la qual es trenquen moltes expectatives. Els nens prematurs requereixen d’una actitud parental especial, per la qual cosa es necessita temps, paciència i preparació. Els pares i mares som els millors companys en aquest difícil trajecte en què, al final, els moments feliços compensen amb escreix als trams ombrívols.

VISIÓ

Volem acompanyar els pares i les mares de prematurs en aquest camí, i volem proporcionar-los un punt de trobada, suport, informació i aprenentatge on se sentin escoltats i en el qual puguin compartir les experiències, resoldre dubtes, escoltar les preocupacions i opinions, i per descomptat, compartir èxits.

SOM PREMATURS pretén endegar tots els canvis, reformes legals i normatives que impliquin una millora sobre la prematuritat. Així com adscriure’ns i recolzar les reformes del sistema plantejades per altres associacions que incideixin directament sobre la prematuritat i representin una millora en la condició de la mateixa.

Volem treballar en el reconeixement general de la importància del paper i l’espai que cal donar a les famílies en la cura dels nens prematurs o assimilats

VALORS

Els qui formem part de SOM PREMATURS estem disposats a escoltar, informar, orientar, acompanyar i donar suport a les famílies de nens prematurs i a transmetre tota la nostra esperança i confiança en el futur. Lluitant junts ens agradaria contribuir a què la vida de totes les famílies amb nens prematurs, sigui una mica mes fàcil.

Les eines emprades per fer-ho seran:

tríptic som prematurs

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Vols imprimir el nostre tríptic?

Si ets un dels hospitals de referència i necessites imprimir-ho per donar-li a tots aquells pares i mares que els hi pugui servir d’ajuda, descarrega la versió imprimible al següent enllaç.

Un gest que pot ajudar a moltes famílies!

Tríptic Som Prematurs

Versió imprimible