Menú

My Little Hero organitza una col·lecta de madeixes blanques

Les impulsores de My Little Hero han iniciat aquesta setmana una col·lecta de madeixes blanques per posar en marxa el programa Capsa My Little Star. La composició del fil o llana ha de ser 100% cotó i el gruix ideal és per a agulles de 3,5 mm – 4,0 mm. Les madeixes s’han d’enviar en un sobre encoixinat a l’atenció de:

Davinia Prieto – Akoi 2013
(My Little Hero – Prematuro)
C/Molí de Baró, 8B
08758 Cervelló (Barcelona)

Algunes de les marques recomanades són Katia, Valeria di Roma, Rosas Crafts, Hilaturas LM, Drops, DMC i Mondial.

Sensibilitzar i acompanyar

My Little Hero – Som Prematurs és un projecte que pretén sensibilitzar sobre la prematuritat implicant col·lectius de persones afeccionades a teixir i organitzant tallers per elaborar gorrets, peücs i mantetes per als nadons prematurs. D’aquesta manera, es visibilitza la realitat dels naixements prematurs i es dóna suport als pares fent-los lliurament de peces teixides a mà que transmeten escalf físic i humà.

El programa a que es destinarà la col·lecta de madeixes blanques, Capsa My Little Star, vol acompanyar en el procés de dol els pares que han perdut els seus fills com a conseqüència de la prematuritat. En aquests casos, My Little Hero – Som Prematurs lliura a través de l’hospital una capsa amb una manteta blanca feta a mà.

Des de l’Associació, animem a tothom a col·laborar amb aquesta iniciativa i a fer-ne difusió descarregant el pòster de la col·lecta.