EQUIP

L’equip humà de SOM PREMATURS està format per voluntaris, familiars i professionals amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres infants prematurs

A Som Prematurs creiem en el treball en equip i basem el nostre projecte en la incorporació de les famílies en les cures dels  nadons i infants.

Aquest treball en equip ens permet aproximar-nos a la prematuritat des de tots els vessants.

Perquè això sigui possible, obrim els àmbits d’actuació a  la recerca, suport psicològic i a  l’atenció emocional i social a les famílies.

És per això que Som Prematurs està format per un equip multidisciplinari relacionat amb tots els aspectes de l’atenció a  la prematuritat.

Som Prematurs té presència arreu del territori català. En aquests moments tenim diverses delegacions. Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic o trucant-nos directament.

Equip directiu

PRESIDENTA
Elisabet Farga i Carrera

Fundadora de SOM PREMATURS, responsable d'operacions de xarxes del clcle integral de l'aigua. Mare de bessones nascudes a les 27 setmanes de gestació, l'Aina que va morir i la Jana. I de la Queralt que no va ser prematura.

VICEPRESIDENT
Francesc Botet Mussons

És pediatre-neonatòleg, catedràtic titular de la UB, membre d’honor de la SENeo. És pare de tres fills, cap nascut de forma prematura. Autor del llibre " Històries en primera persona".

TRESORERA
Marta Vaquero

Administrativa-comptable i mare de l'Arnau de 31 setmanes de gestació.

SECRETÀRIA
Tais Espanyol

Mestra d'educació primària i educació especial. Mare d'en Pau, nascut a les 31 setmanes de gestació.

VOCAL
Anna Ciurana

Coordinadora d'infermeria del servei de Neonatologia de l'Hospital Clínic durant més de 10 anys, actualment pre-jubilada. Mare de dos fills, cap d'ells nascuts prematurs.

VOCAL
Davinia Prieto

Auxiliar administrativa. Mare d'en Joel, nascut a les de 30 setmanes de gestació i de la Lucía nascuda a terme. Autora del llibre "Lección de vida", on explica la història de Joel.

VOCAL
Maria Valls

Educadora a infantil i primària, especialitzada en llengua anglesa. Mare de l'Elna, nascuda a les 26 setmanes de gestació.

VOCAL
Marta Artiga

Mestre d'educació infantil i a punt de finalitzar Psicologia. Mare d'en Biel, de 32 setmanes de gestació i de l'Abril, nascuda a terme.

DELEGADES HOSPITALÀRIES

Aïda Alonso

Mare de prematurs de 31 setmanes de gestació, és la delegada del Centre Mèdic Teknon.

Alicia Martínez

Mare d'un prematur de 28 setmanes de gestació, és la delegada de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell.

Fanny Fontanet

Mare d'una prematura de 23 setmanes de gestació, és la delegada de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Gemma Genescà

Mare de bessons nascuts a la setmana 29 de gestació: en Martí (que va morir) i en Bernat. Mare també d'en Jan, nascut a terme. És la delegada de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Laura Torres

Mare d’un nen prematur de 29 setmanes de gestació i d’un nen i una nena nascuts a terme, és la delegada de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.

Marta Artiga

Mare d'un prematur de 32 setmanes de gestació i d'una nena nascuda a terme, és la delegada de la província de Tarragona.

Marta Bosch

Mare d'un nen prematur de 28 setmanes de gestació, és la delegada de l'Hospital Vall d'Hebron.

Maria Valls

Mare d'una prematura de 26 setmanes de gestació i delegada de la Maternitat de l'Hospital Clínic a Barcelona.

Marta Vaquero

Mare d'un prematur de 31 setmanes de gestació, és la delegada de l'Hospital Universitari Dexeus.

Montse Robles

Infermera i delegada de la província de Lleida.

Neus Julián

Mare de bessons nascuts a les 35 setmanes de gestació i d'una nena nascuda a terme, és la delegada de l'Hospital Verge de la Cinta a Tortosa.

Noemí Segarra

Mare d'un prematur de 25 setmanes de gestació, és delegada de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Sandra Gesalí

Mare d'un prematur de 24 setmanes de gestació, és delegada de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Relació d’empreses que hi col·laboren:

VOLUNTARIS PROFESSIONALS

Gemma Sala

Psicòloga especialista en atenció precoç i en psicologia perinatal. Acompanyament online a famílies de nadons prematurs.  Mare d'un fill i d'una filla nascuts a terme.

Juanita Cajiao

Psicòloga Màster en psicologia i psicopatologia perinatal i Infantil, experta en desenvolupament infantil. Acompanyament online a famílies de nadons prematurs. Formació de voluntaris hospitalaris i professionals.

Montse Robles

Infermera de quiròfan a obstetricia i especialista en dol. Coordinadora dels voluntaris hospitalaris de Som Prematurs a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Vanesa García

Administrativa. Mare de la Valeria, nascuda a les 24 setmanes de gestació.
Si voleu contactar amb alguna delegada, envieu un correu electrònic o truqueu-nos i es posarà en contacte amb vosaltres al més aviat possible.”

Equips de treball

Per a fer realitat tots els projectes que duem a terme hi ha un seguit de grups de treball que donen forma i cos als objectius de Som Prematurs.