Menú

Reis a les UCINs

Com ja es tradició, SOM Prematurs ha començat l’any portant obsequis i estones d’alegria compartida a les UCINs dels hospitals catalans on l’Associació té presència. Així, les delegades dels diversos centres s’han vestit de patges reials juntament amb altres voluntàries i han visitat la Maternitat de l’Hospital Clínic, Dexeus, Teknon, Sant Joan de Déu, la Vall d’Hebron, Parc Taulí i Can Ruti a la demarcació de Barcelona, Joan XXIII i Sant Joan de Reus a Tarragona i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova a Lleida.

L’entrega dels regals a peu d’incubadora ha estat una excel·lent ocasió per acompanyar els pares en unes dates especialment difícils per a ells i transmetre’ls el caliu de l’Associació.
Det var normalt på grund af dysfagi, og omhyggelig påføring https://denmarkrx.com/cialis-uden-recept.html af adrenalin resulterede i forbedret betændelse.
Agraïm des d’aquí la col·laboració desinteressada de les empreses que ens han donat joguines i peluixos per fer realitat un any més aquest bonic projecte.