Menú

REUNIÓ ANUAL DE LA SOCIETAT CATALANA DE PEDIATRIA A GIRONA

Els dies 14 i 15 de juny, es va celebrar a la Ciutat de Girona la 28a Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria. L’acte va tenir lloc al Palau de Congressos de la Ciutat, i va reunir professionals i experts de la pediatria d’arreu del territori.

La trobada va oferir diferents ponències, tallers i activitats per a personal resident i alumnes de l’àmbit de la pediatria.

Som Prematurs va participar amb un estand per donar veu i sensibilitat a actuals i futurs pediatres. En aquesta ocasió, ens vam trobar amb professionals dels diferents hospitals d’arreu de Catalunya que ja ens coneixen per les nostres accions des de l’associació, així com per la nostra presència dins de les unitats neonatals. A més de tenir el plaer de poder trobar-nos i compartir experiències amb diferents professionals de la pediatria i neonatologia, vam compartir experiències i conèixer altres professionals de l’àmbit de la salut. Va ser un punt de trobada molt fort per a fer networking amb altres entitats i empreses col·laboradores. Al mateix temps, l’ocasió ens va brindar l’oportunitat de compartir espai de trobada amb la Dra. Anna Gasell, presidenta de l’Associació Catalana de Pediatria, l’honorable Senyor Balcells, actual conseller de Salut, entre altres professionals del comitè científic i organitzador.

Agraïm de tot cor, que en un acte brillant com aquest, Som Prematurs tingués un espai on poder mostrar qui som, què fem i cap a on treballem per  continuar acompanyant a famílies d’infants que neixen prematurament.