Menú

Som Prematurs, al Coffee Break de l’Hospital Clínic

Hi ha ajudes per a les famílies de nens/nes prematurs/res? És el títol de la presentació que la delegada de Som Prematurs a La Maternitat, Maria Valls, va fer el dia 11 a la sala de reunions La Peixera d’aquest hospital.

El Programa de Neurologia Neonatal del Clínic ha començat aquest febrer un Coffee Break per a pares i mares amb xerrades de 20 minuts sobre qüestions relacionades amb la cura dels nadons. La vacunació, la lactància i el desenvolupament cerebral són algun dels temes que s’han tractat o es tractaran al llarg del mes. Quant a la participació de Som Prematurs, la unitat de nounats va oferir-nos un dels espais del Coffee Break i vam voler dedicar-lo a difondre la Guia de prestacions a la Prematuritat, tasca que Maria Valls va realitzar en representació de la nostra associació.

Mare d’una nena nascuda al Clínic a les 26 setmanes de gestació i membre de l’equip directiu de Som Prematurs, Valls va presentar la nostra entitat a les famílies assistents a la xerrada i va explicar-los quines ajudes poden sol·licitar per als seus nadons. Aquestes prestacions queden recollides en l’esmentada Guia, que vam publicar per primera vegada el 2020 i que actualitzem cada any amb l’ajut del Col·lectiu Ronda.

Felicitem al Clínic per aquesta magnífica iniciativa i agraïm l’oportunitat de participar-hi i apropar-nos a les famílies!