Menú

SOM PREMATURS i el ROTARY GIRONA uneixen llaços 

El passat dijous 1 de juny, l’Associació Som Prematurs de Catalunya es va reunir amb el Rotary Girona en el seu sopar setmanal. La Bet Farga, presidenta  de Som Prematurs, i la Laura Torres voluntària a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta i delegada provincial a Girona van representar a l’associació en aquesta trobada. 

El Rotary és una organització formada per persones, professionals, executius i empresaris que treballen conjuntament dia a dia per assolir objectius comuns amb la finalitat de donar resposta i servir a la humanitat. Som prematurs, amb l’objectiu d’acompanyar i donar resposta a famílies d’infants prematurs, els va explicar amb el testimoni de la Bet, els orígens de l’associació, la missió, la visió i els valors. Així com la Laura, a través de la seva experiència personal, va aprofundir més en explicant-los els projectes hospitalaris, els acompanyaments a les famílies a peu d’incubadora i en l’arribada a casa, i alguns dels diferents projectes com el de “My little Hero” i “Les lletres d’en Biel”.

Aquest sopar de germanor, va servir per tractar temes sensibles sobre la prematuritat; què és, a qui afecta, seqüeles dels nadons prematurs, seguiment…

També es van exposar els punts forts i dèbils de l’associació, així com les necessitats més immediates i alguns projectes i accions de futur. Van sorgir idees i propostes de les quals, el Rotary Girona s’ha compromès a impulsar i donar suport a l’associació per a poder difondre el treball que es fa i ajudar a les famílies d’infants prematurs. 

Som Prematurs, amb l’objectiu d’empoderar a les famílies d’infants prematurs manté un vincle proper amb el Rotary Girona per aconseguir fites conjuntament al llarg del proper any.