Menú

Som Prematurs participa al Congrés Europeu-Llatinoamericà Perinatal

El pròxim 16, 17 i 18 de febrer, tindrà lloc el 1r Congrés Europeu-Llatinoamericà Perinatal, infància i família, com cuidem?, co-organitzat per CONECTA PERINATAL i ASMI WAIMH-España, en format online.

El Congrés serà totalment online i estarà disponible a 21 països, comptarà amb 70 potents i al llarg dels 3 dies es duran a terme 16 ponències centrals, en 60 ponències distribuïdes en 12 simposis i en espais monogràfics per a la presentació grupal, així com en espais per a la discussió de temes monogràfics. Som Prematurs com a membre de Conecta perinatal presentarà en el simposi “Apoyo a las familias en la parentalidad: pérdidas, prematuridad”, i també ha posat en marxa dues iniciatives: Grups d’ajuda mútua i Suport a les famílies de prematurs. 

El congrés d’àmbit internacional i reconegut d’interès sanitari, està coorganitzat per l’ASMI – WAIMH España Asociación para la salud mental infantil desde la gestación conjuntament amb Conecta Perinatal Alianza hispanohablante por la salud mental perinatal. Les jornades estàn enfocades a facilitar l’assistència de mares i pares i a tots els especialistes sanitaris; obstetres, comadrones, neonatòlegs/es, pediatres, psiquiatres, psicòlegs, especialistes en atenció primària, treballadors socials, educadors 0-6, antropòlegs, advocats, jutges, arquitectes , logopedes, psicomotricistes, fisioterapeutes, etc. Obre la participació als especialistes europeus i llatinoparlants, els quals presenten una gran varietat de treballs, investigacions, programes i iniciatives perinatals que busquen afavorir la salut mental perinatal des de la pluridisciplinarietat i es facilitarà la discussió reflexiva en espais habilitats per trobades grupals.

Tal com manifesta Pascual Palau, president del comitè organitzador; aquest congrés neix amb la voluntat de cuidar la salut mental de les mares, pares, nadons, nens i nenes des de la preconcepció i pretén facilitar el retrobament, la comunicació científica, els intercanvis interdisciplinaris i el desenvolupament d’aliances regionals i internacionals solidàries entre entitats d’usuaris, serveis públics o entitats privades dedicades a la cura de la salut mental materna, paterna, infantil de la família.

www.congresopsiperinatalidad.com

www.asmi.es

www.conectaperinatal.com