Menú

SOM PREMATURS s’estrena a la ràdio de Girona per explicar els acompanyaments a famílies d’infants prematurs

El passat divendres 17 de juny, Cadena Ser Girona, va entrevistar la nostra delegada de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. La Laura Torres va explicar en què consisteix l’acompanyament a peu d’incubadora a les famílies de nens i nenes que han nascut de forma prematura. Com va explicar la Laura, ningú no està preparat per ser pare o mare d’un infant prematur. En aquest camí i davant de les situacions de cada dia, es barregen molts sentiments, neguits, dubtes i pors. Nosaltres, volem anar de la mà d’aquestes famílies i acompanyar-les dins i fora dels hospitals creant un vincle afectiu i càlid, proporcionant-los un punt de trobada, suport, informació i aprenentatge on se sentin escoltats i on els transmetem tota la nostra esperança i confiança en el futur.

Cal dir, que l’acompanyament és una de les moltes altres tasques que es realitzen des de l’associació, i que totes elles son importants pel que fa a l’atenció d’infants prematurs.

Podeu escoltar tota l’entrevista a través del següent enllaç: https://cadenaser.com/cataluna/2022/06/17/laura-torres-quan-tens-un-fill-prematur-la-vida-se-tatura-radio-girona/