Menú

Som Prematurs va participar en la trobada Mundial d’associacions de pares de prematurs 2022 a Múnich

Després d’una llarga pausa de 2 anys ocasionada per la pandèmia del Covid, divendres 6 de maig EFCNI va organizar a Múnich, Alemanya la 2a trobada mundial d’associacions de pares i mares de prematurs, on Som Prematurs va participar entre els  45 representants de pares i pacients de més de 25 països diferents.

La Bet, presidenta de l’associació i la Maria, voluntària, van ser les que van representar l’associació en aquesta trobada que va ser tot un èxit.

L’EFCNI (fundació Europea per a la cura dels nadons) que té com a missió principal centrar els esforços en ajudar al part prematur i en l’impacte que aquest fenomen té en els nens, les famílies i la societat en general. Entre les diverses iniciatives, l’EFCNi ha promogut el projecte Europeu anomenat SCNH (Standards of Care for Newborn Health) que defineix les cures per la salut dels nadons.

La trobada va fer possible que tots els presents, compartissin coneixements, xerrades inspiradores, i la presentació de diferents projectes dins aquesta xarxa per promoure novament la presa de consciència de la importància de l’intercanvi d’experiències.

D’aquí la importància que entre tots donem força i estimulem aquest tipus d’experiències de recolzament mutu, el qual permet veure les oportunitats en les crisis i els obstacles per ajudar-nos a ser més forts i millors entorn el vincle que ens uneix per aconseguir l’objectiu comú.

Des de Som Prematurs, agraïm la oportunitat de poder-nos trobar-nos amb tots vosaltres, així com per fer possible la nostra participació en els tallers i presentacions. Per a nosaltres va ser una experiència molt productiva on vam poder enriquir-nos de molts aspectes que oferia l’EFCNI, així com d’altres associacions presents que van ser molt inspiradores per a nosaltres.