Menú

Sortida de socis a La Fageda

Un total de 25 infants i adults van participar diumenge dia 24 de març en la primera sortida de socis de Som Prematurs, que va tenir lloc de 10:45 a 17:00 hores.

Per començar el dia, el grup va visitar les instal·lacions de la granja i fàbrica de productes làctics La Fageda i va poder conèixer el projecte d’inserció que la va impulsar. Tot seguit, grans i petits van gaudir d’una degustació de iogurts, gelats i melmelades per gentilesa d’aquesta cooperativa que ocupa més de 250 persones, la meitat de les quals amb alguna discapacitat.

Acabada la visita, el grup de Som Prematurs va traslladar-se a dinar a la zona de picnic de la Fageda d’en Jordà i va compartir una estona de conversació i jocs on els nens van ser els protagonistes. La jornada va acabar amb un agradable passeig en carruatge per l’interior de la fageda.

Cohesió de grup

Aquesta és la primera sortida de socis que organitza Som Prematurs per fomentar la cohesió de grup i facilitar un espai de trobada per compartir dubtes i experiències. Atès l’èxit d’aquesta convocatòria, la Direcció es planteja organitzar una o dues sortides anuals.