opções binárias sem depósito opciones binarias demo gratis como declarar imposto de renda opções binárias donde operar con opciones binarias aprenda operar opções binárias opções binárias são legais no brasil iqoption ya no habra opciones binarias melhores plataformas de opções binárias bestileter

Webinar sobre la solitud als hospitals dels pacients més vulnerables durant la COVID-19

La presidenta de Som Prematurs, Elisabet Farga, participarà demà a la tarda com a ponent en una sessió extraordinària del Grup de Treball d’Estudis Neonatals de la Societat Catalana de Pediatria i la Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut. L’acte, en format webinar, duu per títol La solitud dels pacients als hospitals en temps de pandèmia en poblacions especialment vulnerables: l’inici de la vida i l’adult fràgil i abordarà aquesta qüestió des de diferents perspectives.

La visió des de la neonatologia

La primera part de la sessió, de 18:00 a 19:30 h, oferirà una visió des de la neonatologia i comptarà amb les ponències d’Elisabet Farga, presidenta de Som Prematurs; Josep Perapoch, pediatre i neonatòleg a l’Hospital Josep Trueta de Girona; i Núria Herranz, infermera neonatal a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat. Moderaran Laura Castells i Marcos Lines, coordinadors del Grup d’Estudis Neonatals.

La visió des de la geriatria

La segona part de la sessió, de 19:30 a 21:00 h, se centrarà en la perspectiva de la geriatria i oferirà les visions del Metge (Ferran Massanés, metge internista i president del Comitè d’Ètica de l’Hospital Clínic de Barcelona), el Treball Social (Estefania Balbas, treballadora social de l’Hospital Germans Trias i Pujol) i l’Infermeria (Roser Font, infermera i presidenta del Comitè d’Ètica Mutua Terrassa). Exercirà com a moderadora la presidenta de la Societat Catalana de Bioètica, Patricia Beroiz.