Menú

Webinar sobre la solitud als hospitals dels pacients més vulnerables durant la COVID-19

La presidenta de Som Prematurs, Elisabet Farga, participarà demà a la tarda com a ponent en una sessió extraordinària del Grup de Treball d’Estudis Neonatals de la Societat Catalana de Pediatria i la Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut. L’acte, en format webinar, duu per títol La solitud dels pacients als hospitals en temps de pandèmia en poblacions especialment vulnerables: l’inici de la vida i l’adult fràgil i abordarà aquesta qüestió des de diferents perspectives.

La visió des de la neonatologia

La primera part de la sessió, de 18:00 a 19:30 h, oferirà una visió des de la neonatologia i comptarà amb les ponències d’Elisabet Farga, presidenta de Som Prematurs; Josep Perapoch, pediatre i neonatòleg a l’Hospital Josep Trueta de Girona; i Núria Herranz, infermera neonatal a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat. Moderaran Laura Castells i Marcos Lines, coordinadors del Grup d’Estudis Neonatals.

La visió des de la geriatria

La segona part de la sessió, de 19:30 a 21:00 h, se centrarà en la perspectiva de la geriatria i oferirà les visions del Metge (Ferran Massanés, metge internista i president del Comitè d’Ètica de l’Hospital Clínic de Barcelona), el Treball Social (Estefania Balbas, treballadora social de l’Hospital Germans Trias i Pujol) i l’Infermeria (Roser Font, infermera i presidenta del Comitè d’Ètica Mutua Terrassa). Exercirà com a moderadora la presidenta de la Societat Catalana de Bioètica, Patricia Beroiz.